Budincă de mere cu coacăze
Articole de la același autor
Cum scăpăm de febră fără medicamente
29 Octombrie 2011
Cum să te distrezi cu copilul tău
26 Noiembrie 2011
Oferă broccoli copilului tău
10 Decembrie 2011
Câte calorii conțin iaurturile cu fructe
05 Noiembrie 2011
Cum să alegi jucăria potrivită pentru copilul tău
03 Decembrie 2011
Vitaminele și mineralele din alimentația copilului tău
19 Noiembrie 2011
Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește desertul pe care cel mic ți-l cere zi de zi, iată o rețetă gustoasă și sănătoasă de care cel mic se va bucura cu siguranță.
Ingrediente: un sfert de kilogram de mere, 120 grame de unt moale, 240 grame de zahăr, 240 grame coacăze, 12 migdale prăjite, un sfert de linguriță cu nucșoară, 250 grame de firimituri de pâine, trei ouă și alte trei gălbenușuri.
Mod de preparare: Se decojesc merele și se curăță de sâmburi. Se bate untul cu zahărul, cu ajutorul unui mixer electric, apoi se încorporează merele, coacăzele, migdalele și nucșoara. Apoi, se adaugă firimiturile și se amestecă.
Se bat ouăle cu gălbenușurile și apoi se adaugă în amestecul cu mere.
Se pune compoziția într-o formă de budincă unsă cu unt, după care se acoperă cu hârtie de copt și folie de aluminiu. Se pune forma de budincă într-un vas cu apă și se pune la fiert. După ce a dat în clocot, se reduce focul și se mai lasă trei minute. În final, budinca trebuie lăsată să se răcească timp de zece minute și apoi se întoarce forma pe un platou.
Ingrediente: un sfert de kilogram de mere, 120 grame de unt moale, 240 grame de zahăr, 240 grame coacăze, 12 migdale prăjite, un sfert de linguriță cu nucșoară, 250 grame de firimituri de pâine, trei ouă și alte trei gălbenușuri.
Mod de preparare: Se decojesc merele și se curăță de sâmburi. Se bate untul cu zahărul, cu ajutorul unui mixer electric, apoi se încorporează merele, coacăzele, migdalele și nucșoara. Apoi, se adaugă firimiturile și se amestecă.
Se bat ouăle cu gălbenușurile și apoi se adaugă în amestecul cu mere.
Se pune compoziția într-o formă de budincă unsă cu unt, după care se acoperă cu hârtie de copt și folie de aluminiu. Se pune forma de budincă într-un vas cu apă și se pune la fiert. După ce a dat în clocot, se reduce focul și se mai lasă trei minute. În final, budinca trebuie lăsată să se răcească timp de zece minute și apoi se întoarce forma pe un platou.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 01 Noiembrie 2011
Luni, 31 Octombrie 2011
Vineri, 28 Octombrie 2011
Luni, 24 Octombrie 2011
Vineri, 21 Octombrie 2011
Joi, 20 Octombrie 2011
Luni, 17 Octombrie 2011
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011