Rețete pentru pici

Budincă de cartofi la cuptor

686
Budincă de cartofi la cuptor - painpatate-1321036189.jpg

Articole de la același autor

Ingrediente: trei cartofi, o ceapă, doi căței de usturoi tocat, sare, 300 ml smântână, două linguri de parmezan ras.
Mod de preparare: se încinge cuptorul la 180 grade. Se unge o tavă cu forme de brioșe. Se taie cartofii felii și se toacă ceapa. Se așează cartofii în fiecare formă și se pune puțină ceapă deasupra. Se presară usturoi și se adaugă sare. Se mai pune un strat de cartofi și ceapă. Se amestecă smântâna cu brânza într-un bol și se toarnă apoi în fiecare formă peste straturile de cartofi. Se bagă la cuptor 45 de minute până când se obține o crustă aurie. Se lasă cinci minute în tavă înainte de servire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Ce surprize pregătește  Teatrul de Stat
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Bansko - invitație pe pârtia de schi
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Orez cu broccoli
Pagina a fost generata in 2.0631 secunde