Bosquito și Alexandra Ușurelu, în concert pe litoral

152
Bosquito și Alexandra Ușurelu, în concert pe litoral - bosquito-1437053728.jpg

Articole de la același autor

Stagiunea de la Teatrul de Vară Jupiter se "îmbogățește" în acest an cu două nume noi: Bosquito și Alexandra Ușurelu, care promit turiștilor că le vor destinde vacanța la malul mării.

Alexandra Ușurelu vine pentru prima dată la Jupiter, pe 22 iulie, fiind convinsă că va reuși să aducă o fărâmă din sufletul și vocea ei plină de căldură la Teatrul de Vară. Alexandra este una dintre cele mai iubite artiste de muzică non-mainstream din România, tocmai prin căldura, frumusețea și bucuria pe care le emană.

Printre colaborările Alexandrei, se numără cele cu Vunk, Mircea Vintilă, Mircea Rusu, Walter Dionisie, Bobby Stoica, Mariano Castro, pianistul argentinian al trupei de succes Narcotango. Pasionații de muzică bună o vor mai putea auzi pe Alexandra Ușurelu și pe 15 august.

Bosquito vin pentru al doilea an la Jupiter și promit să încălzească inimile turiștilor cu muzică de calitate și un spectacol pe măsură. Primul concert Bosquito este pe 15 iulie, iar datele următoare de concert sunt 29 iulie, 7 august și 29 august. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Iulie 2015
Stire din Cultură-Educație : Travka, în Vama Veche
Pagina a fost generata in 0.4912 secunde