Boom Fest, la Seimeni. Muzică, grătare, piscine și party cu spumă, pe malul Dunării

1101
Boom Fest, la Seimeni. Muzică, grătare, piscine și party cu spumă, pe malul Dunării - boomfest-1533826627.jpg

Articole de la același autor

Ultimul week-end din august îi provoacă pe constănțeni și pe turiști la un festival inedit, pe malul Dunării. Boom Fest se va desfășura pe 24 și 25 august, în localitatea Seimeni, în județul Constanța, și va reuni, după cum spun organizatorii, muzică, grătare, camping pe trei hectare, piscine, party cu spumă, plajă într-o zonă superbă de pădure sub un cer plin cu stele.


Comuna Seimeni este situată în partea de nord-vest a județului, pe șoseaua Cernavodă - Saraiu, pe malul Dunării, în apropiere aflându-se Capidava și orașul Cernavodă. Accesul se poate face pe drumul județean DJ 223 Cernavodă-Seimeni-Saraiu. 


"Petrecerea se va desfășura pe malul Dunării și îți va oferi sentimentul că te afli într-o poveste. Fără prea multe surse de electricitate, vom lăsa Luna și stelele să ne lumineze, ca să putem sărbători simplitatea, natura și prietenia. De asemenea, nu vor lipsi zonele de relaxare și competițiile sportive, fotbal, ciclism, stand-up paddle, volei și altele", precizează Iustin Enescu, unul din organizatori.


De distracție se vor ocupa Macanache, Nane, kazi Ploae, The Watcher, Brugner, K-Lu, Full Tones, DJ Sauce, DJ Wicked, DJ Dox, DJ Christian Green, DJ Undoo, DJ Lexi, DJ Oldskull, DJ Robert, DJ Style, DJ Nistor, DJ Dumitrescu, MC Nicolle, Tony Sax, Gabe și mulți alții.


"Totul a început în ziua în care am realizat că peste tot în România se organizează festivaluri, exceptând zona noastră, așa că ne-am hotărât să preluăm frâiele și să facem chiar noi un festival. Este un eveniment organizat de tineri pentru tineri și este ocazia noastră să arătăm că și noua generație este capabilă de lucruri foarte mari", mai spune Iustin Enescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2581 secunde