BitDefender 2010 vine cu îmbunătățiri tehnologice

293
BitDefender 2010 vine cu îmbunătățiri tehnologice - 5b7b29577c93096ec507f2257eaaaa83.jpg
Suita BitDefender 2010 oferă utilizatorilor o nouă interfață mai prietenoasă și o serie de îmbunătățiri tehnologice în procesele de scanare și analiză, a anunțat ieri BitDefender, producătorul autohton de soluții de securitate, citat de Agora.ro. Pentru că majoritatea amenințărilor informatice de astăzi pot induce în eroare soluțiile antivirus clasice, gama de produse BitDefender 2010 introduce o tehnologie inovatoare, denumită Active Virus Control, care monitorizează în timp real toate aplicațiile active și le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecția împotriva virușilor noi și a va-riantelor de viruși încă necunoscute.
Față de versiunile precedente, BitDefender 2010 dispune de o tehnologie optimizată de scanare care permite omiterea fișierelor sigure, pentru o scanare mai rapidă și pentru un consum redus de resurse ale sistemului. BitDefender 2010 elimină fișierele și înregistrările inutile din regiștrii, pentru o mai bună viteză de funcționare a sistemului, diminuând în acest fel atât timpul de scanare cu până la jumătate față de versiunile anterioare, cât și gradul de utilizare a resurselor calculatorului.
BitDefender detectează și blochează tentativele de modificare a fișierelor de sistem esențiale și de efectuare de înregistrări neautorizate în calculatorul utilizatorului. În plus, utilizatorul primește avertismente legate de tentativele de atac prin injectare de cod (injectare DLL).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0001 secunde