Biroul de acasă. Idei de amenajare

311
1
Biroul de acasă. Idei de amenajare - birouldeacasa-1389358980.jpg
Atunci când lucrezi de acasă este important să creezi niște bariere prin care să separi mediul domestic de cel profesional. Poate suna incitant să stai întinsă în pat, cu laptop-ul în brațe, însă dacă îți dorești un mediu creativ, motivant și productiv ai nevoie de mai mult de atât.

Ideal ar fi să-ți transformi o cameră în birou. În cazul caselor cu mai puțin spațiu, va trebui să aranjezi un loc special pentru lucru.

Dacă petreci foarte mult timp lucrând în fața computerului ai nevoie de un birou și un scaun foarte confortabile și ergonomice.

Evită să aglomerezi biroul cu tot felul de lucruri inutile, care îți pot distrage atenția. Cablurile și firele sunt și ele o povară, așa că trebuie ascunse cât mai bine.

Ai grijă la lumină și culoare. S-a dovedit științific faptul că anumite culori influențează starea de spirit. Lumina în cameră este și ea deosebit de importantă, influențând direct procesul creativ, așa că folosește la maximum lumina naturală și culorile calde.

(Sursa: www.famme.rol.ro)

Comentează știrea

christian louboutin vegas
28 februarie 2014
christian louboutin vegas

fake vs. authentic christian louboutin shoes Stiri Diverse : Biroul de acasă. Idei de amenajare | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin vegas http://connect2value.com/images/christian-louboutin-neiman-marcus.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Stire din Diverse : Parfum pentru cameră,  făcut chiar de tine
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Arta de a-ți parfuma casa de sărbători
Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Pompierii, în alertă! Arde o casă!
Pagina a fost generata in 1.8319 secunde