Bărbatul împușcat la vânătoare, confundat cu o vulpe, a murit la spital

92
Bărbatul împușcat la vânătoare, confundat cu o vulpe, a murit la spital - vanator-1382969433.jpg

Articole recomandate

Bărbatul de 75 de ani rănit grav după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare din județul Argeș a murit, luni, la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, unde fusese internat în urma incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.


Potrivit medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Pitești, bărbatul era în stare foarte gravă, iar pronosticul era rezervat în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire, scrie realitatea.net.


Bărbatul de 75 de ani a fost împușcat, duminică, pe un teren greu accesibil de pe fondul de vânătoare din comuna argeșeană Uda, unde a avut loc o vânătoare de mistreți și vulpi. Bărbatul a fost împușcat în cap de către un coleg de 63 de ani, fiind transportat cu o ambulanță la Spitalul de Urgență din Pitești.


Polițiștii argeșeni afirmau că partida de vânătoare era autorizată, dar că a fost organizată fără nerespectarea regulilor. Vânătorul care și-a împușcat colegul le-a spus anchetatorilor, la audieri, că "l-a confundat cu o vulpe", completează sursa amintită.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Diverse : A murit inventatorul doner kebab
Pagina a fost generata in 1.8421 secunde