€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:
Agrement de sezon - scufundări marine

Aventuri de neuitat la epavele din Marea Neagră

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Turiștii dornici de aventuri la Marea Neagră pot opta pentru o sesiune  de scufundări de neuitat. 


Cu ajutorul specialiștilor constănțeni în scufundări marine, puteți face „excursii” la epavele din Marea Neagră - You Xiu, Sadu, Paris, Arkadia, submarinul SC213, atât de puțin vizitate, sau puteți să vă întoarceți în timp cu 2.000 de ani, să faceți scufundări de zi sau noapte printre amfore, la zidul vechiului port Tomis. 


Ce floră și faună marină putem vedea în Marea Neagră 


Datorită salinității, în Marea Neagră nu puteți admira corali sau alte tipuri de pești tropicali, dar există o gamă variată de viețuitoare marine, cum ar fi: delfini, căluți de mare, calcani, pisici de mare, diferite specii de crabi, heremite, scorpie de mare, anemone, meduze, bureți etc. 


De asemenea, între 2 Mai și Vama Veche, există un parc marin protejat și sponsorizat de către Blue Planet și Animal Planet. 


Vizibilitatea în apele teritoriale române ale Mării Negre depinde de temperatură, curenți și direcția vântului. În general, cu cât temperatura apei este mai scăzută, cu atât vizibilitatea este mai bună. Pe toată perioada anului, vizibilitatea poate fi între 1 - 15 metri, cu o vizibilitate medie de 6-7 metri.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8268 secunde