Aventuri de neuitat la epavele din Marea Neagră

741
2
Aventuri de neuitat la epavele din Marea Neagră - scufundari-1438613293.jpg

Articole de la același autor

Turiștii dornici de aventuri la Marea Neagră pot opta pentru o sesiune de scufundări de neuitat, la epavele din Marea Neagră - You Xiu, Sadu, Paris, Arkadia, submarinul SC213, atât de puțin vizitate. De asemenea, puteți să vă întoarceți în timp cu 2.000 de ani, să faceți scufundări de zi sau noapte printre amfore, la zidul vechiului port Tomis.

Datorită salinității, în Marea Neagră nu puteți admira corali sau alte tipuri de pești tropicali, dar există o gamă variată de viețuitoare marine, cum ar fi: delfini, căluți de mare, calcani, pisici de mare, diferite specii de crabi, heremite, scorpie de mare, anemone, meduze, bureți etc.

Comentează știrea

io
8 august 2015
atat?

pai si detalile unde ,cine cat costa etc? ce draq articol e asta?

vaporeanu
9 august 2015

Start rapid spre castiguri ! Avem nevoie foarte urgent de persoane ambitioase si calme,doritoare de castiguri suplimentare si rapide in timpul lor liber,intr.-o activitate de mare viitor. Reprezentam un proiect aflat acum. in plina dezvoltare si vrem sa colaboram cu oameni preocupati sincer de viitorul lor. Te intereseaza? Cere acum.mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Suveniruri de la mare
Duminică, 02 August 2015
Stire din Diverse : Plajă, soare și… bowling!
Pagina a fost generata in 1.2221 secunde