Șapte cupluri de prezentatori pe scena Festivalului Callatis

573
Șapte cupluri de prezentatori pe scena Festivalului Callatis - f6b3231ed2f02817af859e83a272d419.jpg
Pregătirile pentru Festivalul Callatis sunt pe ultima sută de metri. Evenimentul va avea loc în Mangalia, în perioada 10-16 august, astfel că atât pe turiști cât și pe locuitorii orașului îi așteaptă șapte zile și șapte nopți de petrecere.
Festivalul se va deschide cu un carnaval, urmat de ritmuri incendiare pe scenă și animatori în public. Organizatorii promit o atmosferă electrizantă, specifică unui eveniment atât de așteptat, pe tot parcursul festivalului.
În timpul celor șapte seri vor urca pe scenă pentru a încânta publicul nume sonore ale muzicii cum ar fi: Fuego, Pepe, Fly Project, Miki, Ovidiu Lipan Țăndărică, Crush și Alexandra Ungureanu, Regal, Dan Bălan, Akcent, Analia Selis, Nico, Lavinia, Marcel Pavel, Mihai Trăstariu, Laurențiu Duță, Cream și alții, despre care "Cuget Liber" vă va informa în timp util.
În altă ordine de idei, ca să-și asigure succesul, organizatorii Festivalului de la Callatis au decis ca în acest an să apeleze la mai multe vedete, care să prezinte pe rând evenimentul ce va avea loc, timp de șapte zile.
După retragerea lui Gabriel Cotabiță de la cârma Festivalului Callatis, în organizarea și prezentarea căruia solistul s-a implicat în ultimii ani, municipalitatea orașului gazdă s-a hotărât să nu mai folosească un singur cuplu de prezentatori pentru evenimentul de la malul mării.
Pe cale de consecință, cele șapte echipe de moderatori vor fi formate din: Lavinia Șandru - Marius Bodochi, Lavinia Șandru - Radu Fornea, Alexandra Velniciuc - Mugurel Vrabete, Alina Sorescu - Vali Bărbulescu, Adrian Enache – Irninis Miricioiu, urmând ca în seara dedicată folclorului, pe scenă să urce, Maria Dragomiroiu și Aurel Tamaș.
Așa cum a devenit deja o tra-diție, în cadrul festivalului Calaltis se desfășoară și "Miss Diaspora", un concurs de frumusețe și spiritualitate românească în care se întrec tinere de origine română din toată lumea.
La concursul de anul acesta participă 18 tinere venite din țări precum Australia, Belgia, Canada, Cehia, Franța, Germania, Italia, Portugalia, Serbia, Spania , Turcia și Statele Unite ale Americii.
Cele 18 tinere, cu vârste cuprinse între 16 și 22 de ani, au sosit deja la Mangalia. Ele au început un program de pregătire fiind inițiate de Monica Tusac, soția primarului din Mangalia, ea însăși câștigătoare a titlului de Miss România 1995. Președintele juriului la concursul de Miss Diaspora va fi Cătălin Botezatu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 07 August 2009
Stire din Diverse : blitz
Vineri, 07 August 2009
Stire din Diverse : La ruinele cetății Histria
Pagina a fost generata in 1.6774 secunde