Andreea și Adi vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Salsa

1854
Andreea și Adi vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Salsa - 8ae8e407864cd3b5e1298bdf1e6787f5.jpg
Perechea care va reprezenta România la Campionatul Mondial de Salsa din America este alcătuită din Andreea Georgescu și Adrian Popiță, ambii din București.
După o extraordinară prestație în cadrul concursului care a avut loc, sâmbătă, în stațiunea Mamaia, juriul a decis că echipa celor doi a fost cea mai bună din cele trei perechi finaliste. Andreea are 24 de ani și anul acesta a terminat ASE-ul, iar Adrian are 25 de ani și este inginer.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu patru ani și de atunci sunt nedespărțiți atât în viața privată cât și la cursurile de salsa. Acesta este primul concurs important la care cei doi participă. Mai mult, ei s-au hotărât de-abia în urmă cu o lună să se înscrie pentru calificările la finala care trebuia să desemneze cea mai bună echipă din țara noastră. Campionatul Mondial de Salsa va avea loc la începutul anului viitor la Miami.
La sfârșitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, iubitorii de salsa au avut ocazia de a vedea mai mulți artiști naționali și internaționali care au participat la Romanian Salsa Festival.
Aceștia au făcut show-uri spectaculoase, în Piațeta de la Cazino Mamaia și i-au învățat pașii dansului pe cei dornici să danseze salsa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 August 2009
Stire din Diverse : Super party-uri la malul mării
Pagina a fost generata in 0.3594 secunde