Ambasadorul Turciei în România și-a încheiat mandatul la Constanța

1172
Ambasadorul Turciei în România și-a încheiat mandatul la Constanța - 0ad54d5a92e95414805cf9eb7b7a2711.jpg
Așa cum și-a început mandatul diplomatic în mai 2008, în mijlocul comunității turco - tătare din Dobrogea, tot așa a ținut să își și ia rămas-bun de la România la finalul celor trei ani de activitate în țara noastră.
La sfârșitul săptămânii trecute, ambasadorul Republicii Turcia în România, Ayșe Sinirlioglu, s-a aflat la Constanța, unde Consulatul Ge-neral al Turciei a organizat o recepție la care au participat reprezentanți ai uniunilor turcă și tătară, precum și ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea. Întâlnirea a fost prilejuită de încheierea mandatului ambasadorului statului turc în România, prilej cu care au fost readuse în discuție relațiile româno-turce și importanța pe care o au în acest context comunitățile turcă și tătară din țara noastră.
Diplomatul turc, care din România a plecat în misiune la Madrid, a ținut să reamintească celor prezenți de responsabilitatea pe care o au comunitățile turco-tătare de pretutindeni în procesul de promovare a culturii și istoriei spațiului turcic.
Despre contribuția oficialului la dezvoltarea relațiilor româno - turce și despre sprijinul acordat oamenilor de afceri turci, a vorbit și consulul general al Turciei la Constanța, Füsun Aramaz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Aprilie 2011
Stire din Diverse : Salată de țelină
Pagina a fost generata in 1.7719 secunde