Alexandra Stan a răbufnit pe Facebook. Iată ce nemulțumiri are constănțeanca

251
1
Alexandra Stan a răbufnit pe Facebook. Iată ce nemulțumiri are constănțeanca - alexandrastanlemonade4590x300-1377530043.jpg

Articole recomandate

Cântăreața Alexandra Stan a răbufnit pe Facebook, fiind nemulțumită că multă lume o judecă că și-a refăcut viața, după ce a fost bătută de fostul său manager.




"Mulți dintre voi au întrecut limita bunului simț. Am ajuns să fiu numită curvă. Pentru ce? Pentru că mi-am refăcut viața? Am văzut că unii mă cred prefăcută pentru că l-am uitat deja pe Marcel. Ce voiați să fac? Să stau toată viața după el, ‘vai, m-a bătut Marcel’? Nu! Am o viață, sunt încă tânără și trăiesc așa cum doresc. Da, mi-am refăcut viața, da, am alt iubit, care este problema? Oameni buni, dacă nu mă suportați, nu vă obligă nimeni să vă uitați la mine. Vă rog din suflet să nu mai pomeniți de Marcel când vă răspund. O zi bună!", a scris Alexandra Stan pe Facebook.


După ce a fost bătută de managerul său, în urmă cu două luni, Alexandra Stan a renunțat la contractul cu el, iar tatăl ei i-a devenit manager, scrie gândul.info.


Comentează știrea

noni
26 august 2013
are dreptate

Corect punctul ei de vedere.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6445 secunde