Ai înșelat și îți pare rău? Cum îți recucerești partenerul

240
Ai înșelat și îți pare rău?  Cum îți recucerești partenerul - infidelitate-1495724554.jpg
Infidelitatea este un motiv de separare, iar dacă ți-ai înșelat partenerul, dar vrei să-l recucerești, trebuie să știi câteva elemente de bază. 


În primul rând, să recunoști că ai greșit flagrant. Știi cum se spune: cine se scuză, se acuză. Nu face o greșeală în plus aducându-i justificări pentru ceea ce s-a întâmplat și nu minimaliza faptele, făcându-l să creadă că exagerează. Asta va duce la noi certuri și la aprofundarea rupturii dintre voi. Răspunde-i la nelămuriri, la toate întrebările și caută să nu-l rănești cu nimic în plus. Cel mai mult dor cuvintele, deci ele trebuie alese cu atenție, ne învață clicksanatate.ro. 


Reține! Reacțiile lui sunt imprevizibile. E posibil să plângă, să se enerveze, ca să se descarce emoțional. Încearcă să nu fii în defensivă și să-i accepți aceste stări, desigur cu excepția unui răspuns violent din partea lui. 


Rupe orice relație cu amantul 


Indiferent ce s-a întâmplat între voi, dacă ai renunțat la cel cu care ai comis infidelitatea, fă-o până la capăt și nu mai păstra niciun fel de relație cu el. Evită să-l revezi și șterge contactele lui. 


E vremea pentru mai multă afecțiune 


Din cauza suferinței produse, chiar și un bărbat poate să-și piardă încrederea în sine însuși, nu numai în tine ca femeie, să creadă că nu poate fi dorit. Un plus de afecțiune din partea ta și multe dovezi de iubire vor atenua efectele negative ale despărțirii voastre. 


Agenda ta zilnică, la dispoziția lui 


După cele petrecute, va dori cu siguranță să știe mai multe despre activitățile tale de zi cu zi, unde mergi, cu cine. Ține-l la curent cu tot ce faci, măcar pentru o perioadă de timp. Oricum, te va verifica el însuși pentru a fi sigur că nu mai calci strâmb. Pentru o vreme, îți va testa fidelitatea și sinceritatea. 


Înarmează-te cu multă răbdare 


Nu e imposibil, dar nici un lucru ușor ca iubitul tău să creadă în tine din nou. Va dura un timp și e nevoie de efort susținut, zi de zi, pentru ca el să vadă că-i ești alături, că-l susții în toate și-l iubești cu adevărat. Răbdarea îți va fi pusă la încercare și răsplătită cu vârf și îndesat la final. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6561 secunde