A rămas însărcinată într-un centru de recuperare. Nimeni nu știe cine e tatăl

203
A rămas însărcinată într-un centru de recuperare. Nimeni nu știe cine e tatăl - gravida1331393079-1365167489.jpg

Un număr de 11 angajați ai Centrului de Reabilitare și Recuperare Neuro-Psihică din orașul Urlați, județul Prahova, au fost sancționați cu reducerea salariului după ce o femeie bolnavă psihic, internată în centru de 21 de ani, a rămas însărcinată și a născut la sfârșitul săptămânii trecute.

Cei 11 asistenți din cadrul centrului au fost considerați vinovați de faptul că o femeie bolnavă psihic, diagnosticată cu encefalopatie și autism, a rămas însărcinată și a născut un copil la sfârșitul săptămânii trecute. Femeia, în vârstă de 39 de ani, este internată de 21 de ani în centrul de la Urlați, aflat în subordinea DGASPC Prahova.

În cursul acestei săptămâni, mama și copilul au fost externați, iar femeia a revenit în centrul de la Urlați, în timp ce nou-născutul a fost inclus în sistemul de protecție socială.

Nimeni nu știe cine este tatăl copilului, iar femeia, care suferă de autism, nu poate da detalii despre acest lucru, însă autoritățile presupun că bărbatul care lăsat-o gravidă pe bolnavă este tot un beneficiar internat în centru, întrucât instituția de la Urlați găzduiește atât bărbați, cât și femei, scrie realitatea.net.

 

Citește mai mult ...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2011
Stire din Monden : Jessica Simpson este însărcinată
Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Monden : Giulia va deveni mămică
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Mariana Moculescu este însărcinată
Pagina a fost generata in 1.6306 secunde