A fost lansat primul club de comedie virtual, Fool's Home Delivery sau Fool HD

215
A fost lansat primul club de comedie virtual, Fool's Home Delivery sau Fool HD - 94976521687351988732416559302869-1588082898.jpg
Primul club de comedie virtual, Fool's Home Delivery sau Fool HD, a fost lansat de The Fool luni seară, informează agerpres.ro.


Proiectul a luat startul din dorința inițiatorilor de a le oferi oamenilor de acasă posibilitatea de a se relaxa prin intermediul divertismentului și de a rămâne în contact cu artiștii favoriți pe timpul izolării la domiciliu. În plus, are menirea și de a-i ajuta pe artiștii aflați la început de drum, oferindu-le acestora o sursă alternativă de venit.


"Împrejurările actuale ne provoacă să evoluăm cu o viteză fantastică. Avem obligația să găsim noi modalități pentru a păstra legătura cu publicul, atât pentru artiști și nevoile lor, cât și pentru oamenii de acasă cărora le oferim râsul și buna dispoziție ca armă împotriva efectelor negative produse de izolare", a afirmat Cătălin Crețu, impresar artistic și manager de proiect al Fool HD.


Fool HD prezintă spectacole din sfera comediei și a divertismentului. Pentru a păstra ideea de "club de comedie", Fool HD are un program asemănător cu cel al show-urilor live de la The Fool.


Potrivit sursei citate, spectacolele pot fi urmărite, contra cost, pe platforma live.thefool.ro. Prețurile variază de la show la show.


"Măsurile de siguranță au fost primul aspect la care s-a lucrat intens pentru demararea proiectului. Organizatorii au setat o zonă de filmare și au adaptat, în interiorul clubului The Fool, toate cerințele solicitate de autorități. Filmările se realizează cu maxim cinci oameni aflați simultan pe platoul de filmare (95 mp), fără ca aceștia să aibă contact direct. Mai mult de atât, tuturor participanților li se pun la dispoziție mănuși și măști sterile, precum și bureți de unică folosință pentru microfon. Desigur, coridorul de intrare diferă de cel de ieșire și, înaintea fiecărui spectacol, se dezinfectează spațiul", au precizat organizatorii.


Inițiatorii proiectului pun la dispoziția publicului și conținut gratuit, prin intermediul canalului de Youtube - The Fool Club.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6898 secunde