A căzut de la etajul al treilea, după ce a confundat ușa de ieșire cu cea de la balcon

60
A căzut de la etajul al treilea, după ce a confundat ușa de ieșire cu cea de la balcon - ambulanta1346683017-1373467110.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineață, după ce a confundat ușa de ieșire cu cea de la balconul de pe casa scării și a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Tractorul, Brașov.




Bărbatul a suferit fracturi severe la bazin și membre, dar nu s-a lovit la cap și nu îi este pusă viața în pericol. Prietenii lui au chemat imediat salvarea, iar un echipaj SMURD a sosit la locul respectiv și l-a transportat pe rănit la Spitalul Județean Brașov.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă bărbatul a căzut din neatenție sau a fost împins de cineva. "Se fac audieri de martori pentru a se stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Urmează să stabilim dacă a căzut sau a fost împins de cineva, dar cel mai probabil a căzut din neatenție", a spus comisar șef Liviu Naghi, citat de realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5059 secunde