Ziua Școlii nr. 37, sărbătorită cu târguri de prăjituri, spectacole și competiții sportive

458
1
Pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, Școala nr.37 din Constanța îmbracă haine de sărbătoare. Fiindcă unitatea nu are un patron spiritual, conducerea a decis, în urmă cu trei ani, să organizeze sărbătoarea școlii chiar de ziua copilului. Așa s-a întâmplat și ieri, când sute de elevi și cadre didactice au organizat așa cum se cuvinte această sărbătoare.
Încă de la primele ore ale dimineții, curtea școlii era un adevărat furnicar. Copii frumos îmbrăcați, veseli, haioși, părinți cu brațele pline de prăjituri și sucuri. Se pregăteau și se organizau pentru a pune la bătaie cele mai bune preparate dulci "home-made". Târgul de prăjituri a devenit deja o tradiție a școlii, interesul fiind unul uriaș.
Festivitățile au început cu scurte alocuțiuni ale directorului școlii, prof. Aurora Veronica Ștefan, și directorului adjunct, Verginica Deaconeasa, care au vorbit despre tradiția și performanțele Școlii 37, dar și despre bucuriile copilăriei. 
A urmat apoi festivitatea de premiere a elevilor școlii, cu rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile școlare, după care cei mai talentați copii au susținut un frumos program artistic.
După ce s-au epuizat stocurile de prăjituri, elevii s-au mutat pe terenurile de sport, unde au avut loc mai multe competiții.
Potrivit directorului școlii, banii obținuți din vânzarea prăjiturilor vor fi folosiți pentru achizi-ționarea de material didactic modern în sălile de clasă. 


Comentează știrea

alma
2 iunie 2016
minciuna

Copiilor li s-a zis ca este vorba de un caz social, ca toti banii stransi vor fi pentru respectivul copil...si aflam cu stupoare ca destinatia lor este alta. Invatam minciuna din scoala si ne folosim de ea pentru a face rost de bani...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8077 secunde