€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Ziua Porților Deschise la Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu”

Ştire online publicată Vineri, 01 Martie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Școala Gimnazială nr.10 „Mihail Koiciu” Constanța a organizat săptămâna aceasta, Ziua Porților Deschise. Încă de la primele ore ale dimineții, elevii claselor primare i-au așteptat cu mare drag pe viitorii școlari, copilașii de la Grădinița „Azur”, dar și pe micuții de la Grădinița nr. 35 din Constanța. 


Însoțiți de părinți, viitorii elevi au pășit entuziasmați pragul școlii, fiind așteptați de întregul colectiv de cadre didactice și conducerea unității de învățământ. Ca în fiecare an, scopul acestei activități a fost prezentarea ofertei educaționale și familiarizarea preșcolarilor cu mediul școlar. În plus, împreună cu elevii claselor a IV-a, preșcolarii au desfășurat activitatea „Vine, vine primăvara”. Cu această ocazie copiii au realizat o mulțime de felicitări, mărțișoare, s-a cântat și s-a dansat. 


Activitatea a fost coordonată de profesoarele Elena Untaru și Iuliana Macu, care urmează să preia clasele pregătitoare în anul școlar următor. La final, copiii au fost răsplătiți cu aplauze, dulciuri, sucuri și muzică. De asemenea, toate lucrările au fost premiate.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7597 secunde