Ziua Navigatorului, sărbătorită de elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari

442
Ziua Navigatorului, sărbătorită de elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari - eleviiscolii-1624796823.jpg

Articole de la același autor

Elevii Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale au sărbătorit, zilele trecute, Ziua Navigatorului. „Această zi ne oferă prilejul de a-i saluta cu respectul cuvenit pe toți navigatorii, cu care împărțim atât profesia, mările, oceanele, fluviile și canalele, dar și stilul de viață, sentimentul copleșitor al dorului de familie, adrenalina furtunilor, disciplina și responsabilitatea desăvârșite pentru ca fiecare voiaj sau misiune să se desfășoare ca la carte.

În perioada pandemiei, navigatorii s-au aflat printre lucrătorii cheie, care au menținut vitalitatea economiei mondiale, în condițiile extrem de restrictive impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus”, au transmis reprezentanţii unităţii de învăţământ.

Tema maritimă mondială pentru 2021 este „navigatorii la baza viitorului transportului maritim”, după cum se arată pe site-ul Organizației Maritime Internaționale și urmărește să crească vizibilitatea navigatorilor atrăgând atenția asupra rolului neprețuit pe care aceștia îl joacă acum și pe care îl vor juca, mai departe, în viitor.

Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale pregătește tehnicieni militari instruiți la standarde internaționale pentru a încadra echipajele navelor Forțelor Navale Române care contribuie la misiuni de asigurare a culoarelor de tranzit pentru navele comerciale, în zonele considerate vulnerabile. De asemenea, competențele profesionale obținute de maiștrii militari de marină au echivalent și în viața civilă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.689 secunde