Ziua Internațională a Mării Negre, sărbătorită la Liceul "Nicolae Bălcescu" din Medgidia

470

Articole de la același autor

Situația ecologică a Mării Negre s-a înrăutățit în ultimii 35 de ani din cauza poluării. Profesorii Liceului Teoretic "Nicolae Bălcescu" implică elevii în activități diverse desfășurate cu această ocazie, activități care au ca scop conștientizarea tinerilor cu privire la conservarea mediului marin și costier, "energia verde" oferită de Marea Neagră fiind sursa pentru dezvoltarea durabilă a zonelor umede costiere. Implicarea elevilor în activități de ocumentare și dezvoltarea spiritului științific sunt, de asemenea, urmărite în cadrul activităților derulate cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre.

O astfel de activitate s-a desfășurat, zilele trecute, la LTNB, sub îndrumarea prof. Aurelia Grigorescu. Elevii clasei a XI-a B au lucrat în echipe, au tratat teme specifice, au realizat postere și materiale pe care le-au prezentat și discutat la finalul activității.

De asemenea, marți, 31 octombrie, profesor Nicoleta Nicolau va desfășura o amplă activitate dedicată Zilei Mării Negre. Elevii clasei a XI-a D vor realiza o expozitie de desene cu diferite specii de animale care trăiesc în Marea Neagră, vor prezenta postere, vor recita poezii și vor dansa în prezența invitaților: elevi, profesori și părinți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5687 secunde