Ziua întâi. Peste 100 de tineri s-au înscris la facultate, la "Ovidius"

Marţi, 07 Iulie 2020
185
Universitatea "Ovidius" a înregistrat, în prima zi de înscrieri, 105 candidați. În timp ce la unele facultăți nu s-a înscris, încă, niciun candidat, la altele există deja câțiva.

Spre exemplu, la Facultatea de Litere, cea mai căutată specializare este Jurnalismul, iar la Facultatea de Istorie și Științe Politice, absolvenții de liceu au optat mai mult pentru Relații Internaționale. La mare căutare, ca și în anii anteriori, sunt Facultatea de Științe Economice, Medicina și Medicina Dentară.

Precizăm că listele cu rezultatele la examenele de admitere se vor afișa pe baza numărului de legitimație aferent fiecărui candidat în parte, înlocuind numele și prenumele acestuia. Numărul de legitimație se generează automat, la finalizarea înscrierii pe platforma online, fiind unic pentru fiecare program de studiu la care se face înscrierea. Candidații sunt atenționați să păstreze numărul/numerele de legitimație, pentru a se putea identifica pe liste și pentru a se înmatricula în consecință la programul/programele la care au fost declarați admiși. Pagina a fost generata in 0.3091 secunde