Ziua Europei Unite, sărbătorită la Universitatea "Andrei Șaguna"

111

Articole recomandate

La Universitatea "Andrei Șaguna" s-a desfășurat sesiunea de comunicări științifice a studenților și cadrelor didactice, ediția a XXIII-a, organizată sub Înaltul Patronaj al Academiei Oamenilor de Știință din România, cu prilejul celebrării Zilei Europei Unite. 


Deschiderea festivă a avut loc în Aula Magna, în fața unui public numeros alcătuit din personalități ale vieții științifice culturale și politice, studenți și profesori șaguniști, precum și studenți de la Universitatea București și Universitatea Cumhuriyet din Sivas (Turcia), aflați în stagiu Erasmus la Universitatea "Andrei Șaguna". 


Lucrările au fost deschise de președintele universității, prof. dr. Aurel Papari, care a precizat că marcarea Zilei Europei Unite este o tradiție a universității constănțene, inaugurată încă din anul 1995 și a felicitat tinerii înscriși în număr mare în programul sesiunii, organizate cu acest prilej, numindu-i "floarea studențimii șaguniste, remarcabili atât prin rezultatele obținute în cadrul activităților didactice, cât și prin activitatea de cercetare științifică". 


În continuare, a fost lansată cartea "Identitate națională și iubire de țară", semnată de prof. univ. dr. Verginia Vedinaș, șefa Departamentului juridic al Curții Constituționale a României, membră a Academiei Oamenilor de Știință din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3515 secunde