Mai multe ştiri online:

Ziua Erasmus, la Școala "Grigore Moisil" din Năvodari

Ştire online publicată Sâmbătă, 09 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari a încheiat, la sfârșitul acestei săptămâni, unul dintre cele mai importante proiecte Erasmus derulate. Vineri, a avut loc activitatea de diseminare a rezultatelor proiectului de parteneriat strategic Erasmus+ „Key for Innovative Teaching”, organizată cu prilejul Zilei Erasmus. Alături de cadrele didactice din școală, la activitate au fost invitați reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, ai școlilor din Năvodari și ai comunității locale.

În cadrul întâlnirii, au fost prezentate de către elevi obiectivele proiectului, activitățile desfășurate în primul an de implementare și rezultatele obținute. Cadrele didactice implicate direct au prezentat etapele din primul an de implementare și au realizat o diagnoză a activităților derulate până în prezent în cadrul acestui proiect european.

Tot elevii au prezentat rezultatele sondajului aplicat colegilor lor, dar și părinților, pentru identificarea factorilor interni și externi care influențează nivelul de implicare a elevilor în propria instruire, cât și succesul lor școlar. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8758 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9179 secunde