Mai multe ştiri online:

Ziua Dobrogei, sărbătorită de elevii constănțeni

Ştire online publicată Luni, 13 Noiembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Aula mare a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC) găzduiește, astăzi, de la ora 10.00, un simpozion despre Ziua Dobrogei, sărbătorită în fiecare an pe 14 noiembrie. La activitate, vor participa elevi din mai multe școli și licee din municipiul Constanța și Valu Traian. 


Dr. Lavinia Gheorghe, de la MINAC, și dr. Dragoș Sichigea, de la Muzeul Marinei Române, le vor vorbi elevilor despre importanța acestei zile speciale. De asemenea, elevele Dana Andreea Păun, de la Liceul Teoretic „I.N. Roman”, Ioana Postolici, de la Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”, coordonată de prof. Cristina Gâlă, Luana Bebu, de la Școala Gimnazială nr. 1 Valu lui Traian, coordonată de prof. Sorin Stoica, Ioana Popescu, de la Liceul Teoretic „George Călinescu”, coordonată de prof. Iulia Bulacu și Eugenia Crăciun, Andreea Stoica, de la Liceul Teoretic „Traian”, coordonată de prof. Dorina Chivu și Mirela Myrone, și Elena Victorița Moraianu, de la Liceul Teoretic „Traian”, vor prezenta lucrări despre această zi de o importanță istorică deosebită. 


De asemenea, aniversarea va fi marcată de un spectacol artistic susținut de Andrei Toroican și Maria Pandici, de la Școala Gimnazială nr. 18 „Jean Bart”, coordonați de prof. Mariana Momciu, de elevi de la Școala nr. 22 „I.C. Brătianu”, coordonați de învățătoarele Ionica Bohălțeanu, Doina Ispas, Ana Maria Bodnariuk, Carmen Munteanu și Adela Iacob, de eleva Ozana Maria Stoicoci, de la Liceul Teoretic „George Călinescu”, coordonată de prof. Eugenia Crăciun, și de grupul vocal al Școlii Gimnaziale nr. 16 „M.I. Dobrogeanu”, prof. Roxana Gurău.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7793 secunde