"Zece oameni de valoare pentru Constanța"

807
1
Asociația Club Isis organizează cea de-a doua ediție a evenimentului "Zece oameni de valoare pentru Constanța", ce va avea loc pe data de 7 martie 2012. În cadrul proiectului ambițios, vor fi acordate distincții personalităților care, dând dovadă de profesionalism în activitatea pe care o desfășoară, se constituie în modele pentru societatea românească. Manifestarea reprezintă o recunoaștere publică a reușitelor unora dintre cei mai valoroși oameni ai țării, care au contribuit la dezvoltarea orașului-port Constanța.
Ca și la prima ediție (martie 2011), evenimentul va urmări succesiunea a zece categorii, incluzând domenii care reflectă calitatea vieții sociale din Constanța: Medicină, Academic, Politică, Lumea afacerilor, Administrație, Contribuție la dezvoltarea societății, Cultură și Artă, Sport, Muzică și Divertisment, Mass-Media.
La cea de-a doua ediție, publicul vine cu propunerile. Până la data de 31 decembrie 2011, toți cei care doresc să facă propuneri trebuie să acceseze www.oamenidevaloare.ro. La 1 ianuarie 2012, va demara sesiunea de votare care se va încheia în prima zi a lunii martie.

Comentează știrea

bebe
18 octombrie 2011
oho

Mai e valoare in Constanta sau se premiaza intre ei: anul asta tu la anul eu si tot asa.

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : A murit Paul Everac
Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Dor de tată"
Pagina a fost generata in 2.5929 secunde