Workshop în domeniul proiectării asistate de calculator, pentru studenți

344
Workshop în domeniul proiectării asistate de calculator, pentru studenți - asianladystudentdohomeworkonthed-1617106416.jpg

Articole de la același autor



Facultatea de Construcții din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța a deschis seria evenimentelor dedicate proiectării asistate de calculator ce se adresează studenților facultății, de la toate programele de studii, informează șef lucrări dr. ing Cosmin Filip, decanul facultății.


Potrivit sursei citate, primul workshop, desfășurat online, luni, 29 martie, a fost dedicat exclusiv studenților din primul an de studii.
„A fost un workshop de descoperire, în care au fost prezentate cele mai noi produse software pe care studenții urmează să le utilizeze începând din anul doi de studii. Sunt programele din portofoliul ALLBIM NET (Allplan, SCIA Engineer, Prota, GEO5, Lumion) ce vor fi utilizate la activitățile aplicative și la proiectele pe care studenții le vor elabora la diferite discipline din planul de învățământ. A fost o prefațare a modului în care studenții vor lucra în cadrul viitoarelor activități didactice, o prezentare a instrumentelor suport de care vor beneficia în pregătirea lor, punctul forte fiind că aceștia vor beneficia în continuare de licențe individuale, instalate pe propriile calculatoare puse la dispoziție de către firma distribuitoare, cel mai vechi și implicat partener al facultății”, a declarat decanul Facultății de Construcții, șef lucrări dr. ing. Cosmin Filip.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7532 secunde