Week-end-ul acesta nu se doarme pe litoralul românesc!

771
Week-end-ul acesta nu se doarme pe litoralul românesc! - weekendlitoral-1469808736.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta se anunță cel mai aglomerat și încărcat din acest sezon, pe litoral. Mamaia, dar și unele stațiuni din sudul litoralului sunt deja ocupate sută la sută. Se mai găsește cazare în Năvodari, în Eforie, în Cap Aurora și în Mangalia. Vremea caniculară îi aduce la mare chiar și pe cei care nu-și planificaseră o vacanță în această perioadă și evadează doar pentru sfârșitul de săptămână.

Așa că turiștii și constănțenii vor avea parte de o listă lungă de evenimente. De la o vizită la Delfinariu, unde ieri a fost inaugurat oficial noul bazin, o plimbare cu telegondola deasupra stațiunii Mamaia, până la un tur cu autobuzul etajat, prin Constanța, posibilitățile de petrecere a timpului dincolo de plajă sunt multiple.

Concertele sunt cele mai reușite pe litoral, astfel încât, în week-end-ul acesta, avem de ales locația în care să ascultăm piesele favorize, având evenimente în Piața Ovidiu, în stațiunea Eforie și, bineînțeles, în toate cluburile din stațiunea Mamaia. S-au pregătit un program și o listă de artiști pentru toate gusturile, cu petreceri pe plajă sau la piscină.

Concerte în Piața Ovidiu și în stațiuni

Piața Ovidiu aduce și wee-kend-ul acesta Concertele Verii Summerkiss și artiștii momentului din România, timp de patru week-end-uri consecutive. Cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști ai momentului din România vor concerta live în Piața Ovidiu, pe o scenă de mari di-mensiuni, unde sâmbăta aceasta vor urca nume precum Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Lora, Guess Who, Lidia Buble, Sergiu și Andrei, gazdele matinalului Kiss FM.

Anul acesta, Europa FM Live pe plajă aduce trei zile de muzică bună și distracție pe malul mării, pe plaja dintre Venus și Saturn. Intrarea este liberă. Apoi, week-end-ul prinde culoare în cel mai cool eveniment al verii, The Color Run. Vino în vacanța tropicală să te bronzezi în toate culorile și să te distrezi ca în Hawaii.

Cea mai cunoscută promoție din România, Superkombat, pune în scenă o gala importantă, pe 30 iulie. Evenimentul este inclus oficial în calendarul de evenimente Mamaia Style al Asociației Litoral - Delta Dunării și cofinanțat din taxa de promovare a stațiunii Mamaia - Satul de Vacanță.

Zilele Orașului Năvodari

Tot în acest week-end, va fi petrecere mare și în Năvodari, unde primăria organizează Zilele Orașului.

Ziua de sâmbătă, 30 iulie, îl va aduce pe scenă pe Smiley, probabil cel mai îndrăgit artist din România la ora aceasta. Cu binecunoscutul său șarm, acesta va aduce în inima Năvodariului cele mai tari piese ale sale: "Insomnii", "Pierdut buletin", "Acasă", "Oarecare" sau "I wish". Alături de el, vor mai cânta publicului Sandra, Minodora, Rustic, Neluțu Măgurean, Monik Angel, Andrada Cârciumaru și Iuliana Pușchilă (mândria Constanței la show-ul "Vocea României").

Maratonul distracției la Năvodari se va termina duminică seara, pe muzica lui Connect-R, artistul care "nu doarme vara". Alături de el veți putea cânta hit-urile: "Drăgostit", "Mare căldură", "Bagă mare" și, bineînțeles, "Vara nu dorm". Tot duminică, vor mai însufleți atmosfera Vali Vijelie, Gheorghe Gheorghiu, Florentina Suciu, Marius Văduva, Liana Olteanu, Glorya și Balkan, Danny Mazo. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2691 secunde