Webinar pe tema învățământului online

215
Webinar pe tema învățământului online - univ-1595868730.jpg

Articole de la același autor

Institutul de Înalte Studii în Domeniul Petrolului din Baku, Azerbaidjan, a organizat, zilele trecute, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Istanbul și Rețeaua Universităților de la Marea Neagră, un nou webinar. De data aceasta, tema a fost "Învățământul online - avantaje și provocări pe durata și după pandemia Covid-19".

La dezbateri, au fost prezentate aspectele legate de context și tendințele în domeniul învățământului universitar, impactul transformațional al tehnologiilor și sistemelor de educație online, dar și aspectele legate de provocările ridicate de implementarea acestor tehnologii, în special din punct de vedere tehnic.

Scopul a fost acela de implementare a funcționalități complexe, cum ar fi aplicații de realitate virtuală și inteligență artificială, aspectele legate de impactul psihologic asupra cadrelor didactice și studenților, aspecte legate de certificarea și recunoașterea diplomelor pentru învățământul online, respectiv pentru sistemele mixte, care să includă în proporție de 10% până la 40% predare online.

La final, participanții au concluzionat că există o experiență acumulată în regiune care ar trebui să fie extinsă și valorificată prin intensificarea cooperării între universitățile din zona Mării Negre. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4252 secunde