Mai multe ştiri online:

Vreți să vedeți ce aduce cocoșul în „Punguța cu doi bani“?

Ştire online publicată Marţi, 14 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Vă mai aduceți aminte de povestea  lui Ion Creangă, „Punguța cu doi bani”? Aceasta le-a arătat tuturor generațiilor de copii cum se poate îmbogăți peste noapte un moșneag, ce avea un cocoș, în ciuda babei urâcioase care avea o găină ce-i făcea ouă în fiecare zi. De data aceasta, actorii Teatrului de Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă prezintă astăzi, 14 mai, miercuri, 15 mai, dar și joi, de la ora 10.00, spectacolul „Punguța cu doi bani”, în varianta lor. 


Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu Jianu, muzica- Dan Bălan, iar coregrafia este pusă în scenă de Olimpia Iordache. Precizăm că spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și zece ani și se desfășoară pe durata de 50 de minute. 


Potrivit reprezentanților instituției, „Punguța cu doi bani” este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”. Altfel spus, aceasta este o poveste tradițională în care jocul actoricesc de excepție sunt îmbinate cu muzica special concepută pentru firul acțiunii și jocul păpușilor mânuite cu dexteritate de cei patru protagoniști. Finalul poveștii? Actorii vă asigură că totul se va termina în ropote de aplauze, râsete și bună dispoziție.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.2434 secunde