Vreți să vă relaxați? Ultimul weekend cu spectacole în aer liber

491

Articole de la același autor

Primul weekend de toamnă încheie seria de spectacole organizate în aer liber și lasă loc celor din sălile de spectacol. Astfel, duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, artiștii Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" vor susține ultimul lor concert, de la balconul instituției, urmând ca în scurt timp, melomanii să le poată viziona piesele din repertoriu în interiorul sălii.

"Marea și Muzica" este concertul la care sunteți invitați în acest sfârșit de săptămână. Cu această ocazie, veți petrece momente de neuitat în compania soliștilor: Sebastian Tegzeșiu, Carmen Simion, Rodica Nurla, Ioana Crudu, Maria Boteanu, Constantin Grigorescu, Daniela Răilean, Ana-Maria Simion, Adeline Penescu, Simion Crudu, Adela Necula, Costinel Florică, Anca Scarlat, Vladislav Zodieru, Livian Trufin, Vitalie Postolache, Cristina Vârtejan, Cristina Tegzeșiu, Bogdan Manciu, Marcel Dășanu, Benoni Bolea, Serghei Porcescu, Andrada Ștefan.

Concertul va include lucrări din creația compozitorilor: Bach, Handel, Mozart, Bizet, Haydn, Bruni, Bartok, Rahmaninov, Kreisler. Ca și până acum, intrarea este gratuită. Reamintim că în perimetrul asigurat de organizatori în parcul din fața teatrului este permisă participarea spectatorilor în limita scaunelor puse la dispoziție, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune.

Și proiectul "Serile de teatru de la Pontul Euxin" se află la final. Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 21.00, publicul este invitat la un recital de muzică și poezie, susținut de Ileana Șipoteanu, actorul Mihai Gălățan, de la Teatrul "Jean Bart" din Tulcea și balerinii Cosmin Adrian și Louise Chapovaloff. Apoi, duminică, 6 septembrie, de la ora 21.00, seria evenimentelor organizate în parcul Tăbăcărie se încheie cu un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Intrarea este liberă, cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii Covid-19. 


Pentru că a venit toamna, Teatrul de Stat Constanța începe stagiunea 2020-2021 și își mută spectacolele în sala de spectacole. Prima piesă care va avea loc pe scena instituției, după declanșarea pandemiei cu noul coronavirus, este "Doi tineri din Verona", care va avea loc sâmbătă, 5 septembrie și duminică, 6 septembrie, de la ora 19.00.

Florin Aioane și Andrei Bibire îi întruchipează pe cei doi tineri din Verona, iar femeile care le aprind inimile și patimile sunt interpretate de Ecaterina Lupu și Cristiana Luca. În afară de aceștia, pe scenă va urca și tânăra speranță de la Gala Premiilor Gopo din acest an, Cătălina Mihai, care joacă în travesti. De asemenea, din distribuție fac parte Liviu Manolache, Andrei Cantaragiu, Lucian Iftime, Maria Lupu, Florina Stănculeț, Alexandru Medveghi, Theodor Șoptelea, Ștefan Mihai, Vlad Lință, Alina Manțu, dar și doi actori de la Teatrul pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare" - Arina Cojocaru și Grațian Prisăcariu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Social : Împreună putem salva viața micuței Alessia!
Pagina a fost generata in 0.4269 secunde