Vreți să petreceți cu Mircea Vintilă și Emeric Imre?

235
Vreți să petreceți cu Mircea Vintilă și Emeric Imre? - vretisapetreceti2-1561581318.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 28 iunie, nu trebuie să ratați seara de folk, cu doi dintre cei mai buni artiști ai genului, Mircea Vintilă și Emeric Imre. Unde? La restaurantul "Harlequin" din Mamaia, de la ora 22.30.


Cu această ocazie, veți putea asculta unele dintre cele mai frumoase piese din carierele celor doi muzicieni.
Membru al trupei "Pasărea Colibri", Mircea Vintilă este unul dintre cei mai apreciați artiști folk din țara noastră, piesele sale aflându-se în topul preferințelor publicului care știe să prețuiască acest gen muzical. Cântecele lui debordează de melodicitate și o atenție deosebită este acordată "vorbelor". Aa că, de la "Lordul John", la "Drama de cartier", fanii muzicii folk vor savura o listă întreagă de adevărate hituri realizate pe parcursul carierei artistului.


La rândul său, Emeric Imre se află în topul celor mai îndrăgiți cântăreți de muzică folk din România, un om cu o conștiință socială vie și ardentă, dar mai ales un artist profund, cu un repertoriu de piese destinate sufletului. 
Artistul, care reușește să topească inimi cu cântecele lui, promite o prestație de excepție, din care nu vor lipsi piese precum "Nebun de Alb", "Jurământ", "Bună varianta rea", dar și multe alte piese din repertoriul propriu și nu numai. (M.Ș.)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3343 secunde