Mai multe ştiri online:

Vreți să luați parte la aventurile "Micii sirene"?

Ştire online publicată Marţi, 24 Aprilie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare” îi invită pe cei mici, miercuri, 25 aprilie, și joi, 26 aprilie, de la orele 10.00 și 12.00, la o întâlnire cu „Mica sirenă”, o adaptare după H.Ch. Andersen, în regia și scenariul lui Cristian Mitescu.


Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia este semnată de Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica poartă amprenta lui Alexandru Berehoi. Spectacolul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între trei și 12 ani. 


Reprezentanții instituției de cultură spun că fascinanta poveste a Micii Sirene, care prinde viață pe scena lor, ilustrează o lume marină mirifică. Personajele principale sunt, bineînțeles, Mica Sirenă, care își dorește din tot sufletul să trăiască în lumea pământeană, și prințul pe care ea îl salvează de la înec în timpul unei furtuni, când corabia lui este înghițită de valuri. Alături de sirena inimoasă, îi regăsim pe regele mării, pe surioarele Micii Sirene, dar și pe țestoasa înțeleaptă, care o ajută să scape de meduzele buclucașe, cât și pe micul crab ce o sfătuiește întotdeauna de bine pe micuța sirenă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8477 secunde