Voluntarii străini le-au dat lecții elevilor de la Școala "Mihail Coiciu"

258
Voluntarii străini le-au dat lecții elevilor de la Școala

Articole de la același autor

Școala Gimnazială nr. 10 "Mihail Coiciu" din Constanța a găzduit timp de o lună mai mulți studenți voluntari din cadrul proiectului AIESEC, cea mai mare organizație de tineri din lume. Aceștia provin din Coreea, Brazilia, Turcia și Italia și au desfășurat în tot acest timp o serie de activități zilnice cu elevii instituției de învățământ. Aceștia au încercat să le ofere elevilor claselor 0-VIII, o perspectivă interculturală asupra lumii, ajutându-i să se dezvolte pe plan personal, să învețe comunicarea și lucrul în echipă, îmbunătățindu-și astfel și abilitățile de comunicare în limba engleză. 


Directorul unității, prof. Catălina Dumbravă a declarat că activitățile voluntarilor au fost atractive și motivante pentru elevi, încurajându-i și pe cei care nu excelează la limba engleză să participe. 


În semn de mulțumire, elevii din clasele mici au susținut un moment artistic, prezentând portul tradițional românesc, cântecul și dansul specific țării noastre. La final, toată lumea a fost invitată să guste din preparatele gastronomice specifice fiecărei țări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : "Insomniacii" poposesc la Constanța
Sâmbătă, 16 Februarie 2019
Stire din Cultură-Educație : Concert tradițional Anti Valentine's Day
Pagina a fost generata in 0.8871 secunde