Vocile Centenarului, la Mangalia. Vernisajul "De veghe pe granițe de apă"

242

Articole de la același autor

Colegiul Economic Mangalia și Cercul Militar Mangalia au găzduit, marți, 24 octombrie, activitatea "Armia Română, între ieri și mâine", parte a proiectului "Vocile Centenarului". Întâlnirea și-a propus să marcheze împlinirea celor 100 de ani de la realizarea Marii Uniri, în contextul jertfei armatei române în timpul Primului Război Mondial.

Au fost prezenți reprezentanți ai Casei Corpului Didactic Constanța, ai armatei, cât și echipa pedagogică a Centrului de Documentare și Informare din cadrul Colegiului Economic Mangalia, prin elevii coordonați de către prof. documentarist Ibolya Negoiță, care au pregătit momente speciale pentru invitați.

Punctul central al întâlnirii l-a reprezentat vernisajul expoziției de pictură a artistului plastic Alexandru Ghinea, intitulat "De veghe pe granițe de apă". Acesta s-a bucurat de aprecierile participanților, precum și de analiza și interpretările oferite de către Emilia Dabu, membră a Uniunii Scriitorilor din România și președintele Clubului Artelor "Solteris", și de către Tatiana Odobescu, istoric și critic de artă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0116 secunde