Viitorii marinari își omagiază ilustrul înaintaș

Vineri, 20 Ianuarie 2012
639

Articole de la acelaşi autor

Pentru omagierea celor 153 de ani de la Unirea Principatelor Române, elevii Colegiului Tehnic de Marină "Al.I. Cuza" Constanța și-au invitat partenerii, la nivel local, din diversele proiecte pe care le au, la o serie de acțiuni. Manifestările se află la cea de-a șasea ediție, numărul participanților fiind în creștere în fiecare an.

"Entuziasmul pe care tinerii l-au manifestat la edițiile anterioare este așteptat și pentru această ediție, cu atât mai mult cu cât mândria pe care o resimt elevii Colegiului nostru, ca purtător al numelui unui mare făuritor de țară, domnitorul Alexandru Ioan Cuza, este manifestată în atitudinea și comportamentul lor", declară prof. Iuliana Negreț, director al Colegiului "Al.I. Cuza".

Acțiunile care se vor derula sunt incluse într-un program ce dorește să se adreseze mai multor elemente de cultură. În cabinetul de istorie este programată o sesiune de referate și comunicări științifice ale elevilor, constând în prezentări powerpoint, cu tema "Alexandru Ioan Cuza - domnul întemeietor de țară", ediția a VI-a. În cabinetul multifuncțional este programat un concurs de desene cu tema 24 ianuarie 1859.

Toate activitățile vor începe la ora 10.00. Invitații sunt din liceele partenere, respectiv Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", Colegiul Tehnic "Tomis", Liceul cu Program Sportiv "N. Rotaru", precum și de la Școa-la Militară de Maiștri de Marină "Viceamiral Murgescu", instituție cu care s-a creat deja o frumoasă tradiție în organizarea de manifestări. 


Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 21 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Elev înjunghiat în curtea liceului
Pagina a fost generata in 0.2286 secunde