Viitorii economiști s-au întrecut în eseuri și planuri de afaceri

255
Viitorii economiști s-au întrecut în eseuri și planuri de afaceri - viitoriieconomisti1-1551118892.jpg

Articole de la același autor

Elevii constănțeni s-au întrecut, zilele trecute, în cadrul celei de-a VII-a ediții a sesiunii de comunicări științifice "Noi și Economia", care a fost organizată de Facultatea de Științe Economice a Universității "Ovidius". Organizatorii au declarat că la ediția de anul acesta au participat 45 de elevi și 19 cadre didactice de la 11 licee din Constanța, Ialomița și Brăila.


Competiția a fost structurată pe două secțiuni, sub forma unui concurs de eseuri, respectiv de planuri de afaceri. Și de data aceasta, sesiunea de comunicări științifice a adus în prim plan eforturile tinerilor economiști de a impresiona prin originalitatea ideilor exprimate, actualitatea informațiilor prezentate și abilitățile oratorice deosebite devoalate cu ocazia susținerilor publice, în fața comisiilor de jurizare, formate din câte trei cadre didactice titulare de la Facultatea de Științe Economice și un reprezentant din partea sponsorilor concursului, pentru fiecare secțiune în parte.


La final, cele mai documentate eseuri și cele mai viabile planuri de afaceri, realizate sub îndrumarea cadrelor didactice coordonatoare, au fost recompensate cu premii în bani oferite de sponsori. Acestea au fost completate de reduceri la taxa de școlarizare aferentă primului an de studii universitare de licență pentru viitorii studenți ai facultății.

Premiul I a fost obținut de următorii elevi: Alexandru Mihalache, de la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna, Elena Raluca Barău și Crina Andreea Gherase, de la Liceul Teoretic "Ovidius".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2968 secunde