Victorie pentru elevii din Medgidia. Adolescenții își vor primi bursele

Miercuri, 01 Iulie 2020
105
Asociația Elevilor din Constanța (AEC) anunță o nouă victorie pentru elevii din județul Constanța. Elevii din Medgidia vor beneficia de burse, după ce AEC a câștigat în luna februarie procesul împotriva autorităților locale. 


În luna noiembrie a anului trecut, AEC a acționat în instanță 12 localități pentru refuzul constant de a acorda burse elevilor. Printre acestea se număra și Municipiul Medgidia. La începutul anului demersul elevilor reprezentanți se dovedea a fi unul de succes, Consiliul Local Medgidia fiind obligat să respecte dreptul elevilor și să acorde bursele pe semestrul al II-lea, dar și retroactiv pentru primul semestru, prin decizia Tribunalului Constanța. 


Menționăm faptul că Medgidia era singurul municipiu din județul Constanța care nu acorda elevilor burse de merit, de performanță, de studiu și sociale. În urma ședinței de Consiliu local din data de 30 iunie, a fost emisă hotărârea privind aprobarea numărului și a cuantumului burselor ce se vor acorda elevilor din învățământul preuniversitar de stat, pentru anul școlar 2019-2020. Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.3198 secunde