„Viaţa secretă a cuplurilor”, transpusă într-o piesă de teatru

Luni, 05 Iulie 2021, 19:39
187
Miercuri, 7 iulie, începând cu ora 21.00, sunteţi aşteptaţi la restaurantul „Harlequin” din staţiunea Mamaia, unde aveţi posibilitatea de a viziona, în premieră, piesa de teatru „Viaţa secretă a cuplurilor”. Piesa lui Bogdan Gagu îi are în distribuţie pe actorii Marina Flueraşu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Alexandru Tudor Sabău, Răzvan Răduţă. Cu această ocazie, publicul va putea lua parte la un spectacol itinerant despre viaţa de cuplu, cu suişuri şi coborâşuri, cu accente comice şi triste, exact ca în viaţă.

„Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată? Toţi avem secrete, doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde! Ce se întâmplă când lucrurile din viaţa ta nu sunt pe drumul dorit de tine?

Ce e dincolo de zâmbetul de zi cu zi?! Amanta/amantul îţi pot dărui liniştea de care ai nevoie? Iubirea? Atenţia? La ce ai fi dispus să renunţi pentru iubirea ta?”, toate acestea sunt întrebările la care artiştii vă vor răspunde în piesa mai sus menţionată. Atenţie, însă! Spectacolul este interzis persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2331 secunde