Veteran de război aniversat la 100 de ani printr-un Oratoriu prepascal

195
Veteran de război aniversat  la 100 de ani  printr-un Oratoriu prepascal - veteranul-1490718061.jpg

Articole recomandate

Astăzi, de la ora 17, la Catedrala "Sfinții Apostoli Petru și Pavel", IPS Teodosie va oficia Denia Canonului Mare, al Sfântului Andrei Criteanul. Biserica Ortodoxă a statornicit ca, în a cincea săptămână a Postului Mare, în lăcașurile de cult să fie oficiate slujba Deniei Canonului Mare (miercuri) și a Deniei Acatistului Bunei Vestiri (vineri).

Joi, 30 martie, de la ora 13, pe scena Casei de cultură din localitatea Cumpăna, Corala bărbătească "Armonia" a Arhiepiscopiei Tomisului, acompaniată la pian de prof. Silvia Țigmeanu, va susține oratoriul prepascal "În vremea aceea…", la aniversarea veteranului de război Ion Ceapă, care va împlini 100 de ani.

Tot joi, de la ora 19, ierarhul va oficia Sf. Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite, urmată de Taina Sf. Maslu, la mănăstirea "Adormirea Maicii Domnului, Sfântul Ierarh Nicolae și Sf. Bretanion" de lângă localitatea 23 August.

Vineri, 31 martie, de la ora 17, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Denia Acatistului Bunei Vestiri la Catedrala arhiepiscopală "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.2839 secunde