€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Vara, copiii învață limba engleză într-un program internațional educațional

Ştire online publicată Joi, 28 Mai 2015. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 29 iunie-7 august, Centrul International Educational Helen Doron English organizează „Școala de Vară”, cu activități exclusiv în limba engleza pentru copii de 4-12 ani.

În timpul verii au loc cursuri pentru îmbunătățirea limbii engleze vorbite prin activități de divertisment, dar și cursuri intensive, destinate recuperării sau avansării în studiul englezei pentru copiii care deja învață această limbă la școală. Activitățile includ teatru, muzică, dans, creație și multe altele, bineînțeles în limba engleză.

„Metoda de învățare a limbii engleze Helen Doron implică adaptarea cursurilor în funcție de categoria de vârstă și de nivelul de cunoaștere, iar toate cursurile din timpul anului și cele ale școlii de vară, sunt construite astfel încât să satisfacă aceste nevoie”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, coordonatorul Centrului Helen Doron English.

Cei interesați se pot înscrie pe website-ul www.helendoron.ro. Pentru mai multe informații, contactați organizatorii pe SE_romania@helendoron.com sau la 0723949393. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7491 secunde