"Valentine’s Day Party 2015", organizat de elevii din Cumpăna

100

Articole de la același autor

Sâmbătă, 14 februarie, de la ora 18, Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, în colaborare cu Asociația Grupurilor Locale de Tineret Cumpăna (AGLT) organizează "Valentine’s Day Party 2015".

Evenimentul se desfășoară la Casa de Cultură din Cumpăna și este adresat tinerilor din clasele a VII-a - a XII-a, elevi ai Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu". Intrarea la eveniment este liberă.

Cei care vor întreține atmosfera sunt voluntari AGLT, de altfel și prezentatori ai "Valentine’s Day Party 2015", tineri care au pregătit concursuri variate pentru perechile de îndrăgostiți, inclusiv un concurs de karaoke.

La finalul evenimentului, se vor oficializa căsătorii de o zi atât pentru participanți, cât și pentru alți doritori. Decorul este realizat de către voluntarii Asociației "GLT", în concordanță cu semnificația sărbătorii "Zilei Îndrăgostiților". Astfel, sala Căminului cultural din Cumpăna va fi decorată, ca în fiecare an de când se celebrează această zi, cu baloane roșii, inimi din hârtie și alte ornamente create de voluntari.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde