Vacanță activă la Biblioteca municipală Medgidia

171
Vacanță activă la Biblioteca municipală Medgidia - vacantaactiva-1440782177.jpg

Articole de la același autor

Doar două săptămâni îi mai despart pe elevi de primul clopoțel al anului școlar 2015-2016, motiv pentru Biblioteca municipală Medgidia - filiala Nord să facă publice bogata agendă a acestei veri.

Voluntarii, împreună cu coordonatoarea Alina Ocheană, au organizat ateliere din cele mai diverse, atât pentru copii, cât și pentru adulți sau chiar seniori.

La Biblioteca de Vacanță, pentru cei mici, atât în luna iulie, cât și în august, s-a desfășurat un curs de origami, la care au participat 40 de cursanți cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani.

La cursul de social media, cei 15 cursanți-adulți au deslușit tainele Facebook și Skype împreună cu cei 14 biblio-voluntari, elevi de liceu.

În cadrul atelierului de povestiri digitale, cei 18 participanți, atât adulți, cât și adolescenți, au realizat mici filmulețe, chiar scurtmetraje, despre subiecte din cele mai diverse - hobby-uri, viața de pensionar, artă, personalități locale sau obiective turistice vizitate, care pot fi vizionate pe canalul YouTube al bibliotecii.

Din toamnă, atelierele și proiectele continuă la bibliotecă, atât cele în care sunt implicați elevi, adulți și seniori, precum și proiecte care au fost întrerupte pe perioada vacanței școlare. Este vorba despre programul "Citește-mi, ca să învăț și eu să citesc", un proiect cu și pentru copiii defavorizați de la Centrul Comunitar din Medgidia.

De asemenea, continuă și proiectul IT Lab, prin care cursanți de toate vârstele învață să lucreze cu calculatorul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Rectificare de buget, la Medgidia
Luni, 24 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Nana, la Zilele Medgidiei
Miercuri, 12 August 2015
Stire din Politică-Administrație : Medgidia ridică "Toate pânzele sus!"
Pagina a fost generata in 0.5078 secunde