"Vă urcați la prima?"

422
Teatrul de Artă București va păși galant, duminică, 6 noiembrie, la ora 21, în cafeneaua Funny People din Constanța, la spectacolul "Vă urcați la prima?", cu Dana Voicu, scris și regizat de Theo Herghe-legiu.

Este vorba despre o comedie amară, despre singurătatea îmbinată cu optimismul, despre întrebări ce nu-și găsesc ușor răspunsul și despre om și oamenii din jurul lui, la fel de anonimi ca și el.

Interpretarea acestei piese ia forma unui monolog interactiv care poftește la comedie, dar totodată provoacă spectatorii la introspecție și îi îndeamnă să se întrebe, să caute, și să ofere răspunsuri.

Dana Voicu este o prezență deosebită pe scenă, iar discursul ei fluctuează de la naiv la sceptic cu o sensibilitate cum rar îți este dat să vezi. Este un joc unde avem de-a face cu lucruri serioase. Deși sunt mici, sunt serioase și pline de însemnătate pe care, căutând să dăm definiții pentru tot felul de sentimente, ajungem să nu mai trăim cu adevărat. Aproape că viața ne scapă printre degete.

Dana Voicu este actrița din rolul principal al filmului "Bună! Ce faci?", lansat în cinematografele din țară în cursul acestui an. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Recital extraordinar Horațiu Mălăele
Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Petrecere la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.4686 secunde