Vă plac filmele? Aveți la dispoziție pelicule pentru toate gusturile

337
Vă plac filmele? Aveți la dispoziție pelicule pentru toate gusturile - fime-1632497191.jpg

Articole de la același autor

Aveţi chef de un film? Mergeţi la cinematograf! Zilele acestea, rulează pelicula „Complet necunoscuţi”. Acţiunea se învârte în jurul a şapte prieteni, care se adună, într-o seară, la un pahar de vin, dar intră într-un joc periculos. Ei pun telefoanele pe masă şi cad de acord ca la tot ce primesc în acea seară - apeluri, SMS-uri, mesaje whatsapp, emailuri - să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna.

„Zăpadă, Ceai şi Dragoste” este filmul care spune povestea a trei prieteni, care, printr-o conjunctură mai puţin fericită ajung la închisoare. Acolo îşi plănuiesc evadarea şi cu ajutorul unui mafiot local reuşesc să evadeze doar pentru a pregăti următorul jaf. Filmul, realizat în regia lui Cătălin Bugean este o ecranizare după scenariul scris de Andreas Petrescu şi îi are în distribuţie pe Alecsandra Timofte Revnic, Alex Velea, Alina Puşcaş, Anca Dinicu, Andreas Petrescu, Angel Popescu, Carmen Tănase, Cătălin Bugean, Cosmin Seleşi, Cristian Iacob, Dan Negru, Dorian Popa, Dragoş Dumitru, Florin Busuioc, Ioana Mihail Tiberiu, Iuliana Luciu, Levent Sali, Liviu Vârciu, Marin Barbu, Monica Anghel, Paula Chirilă, Pepe, Raluka, Sergiu Costache, Sorin Bontea.

O peliculă aşteptată de mult timp de cinefili este „Nu e vreme de murit”, în care James Bond a părăsit serviciile secrete, dar liniştea lui este de scurtă durată.

„Codul asasinului” începe cu Anna, care a fost salvată în copilărie de legendarul asasin Moody, şi care devine cea mai de succes asasină. În momentul în care Moody, cel care i-a fost ca un tată şi a învăţat-o tot ce ştie pentru a-şi purta de grijă, este ucis, ea jură să găsească răzbunarea.

Pentru cei mici, „Patrula căţeluşilor” poate fi o opţiune. Atunci când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orăşelul vecin, Oraşul Aventurii, şi începe să semene haos în calea lui împreună cu o bandă de pisici neobrăzate, Ryder îşi adună echipa de căţeluşi pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4956 secunde