Vă este dor de Doru Octavian Dumitru? Haideți la spectacol!

273
Vă este dor de Doru Octavian Dumitru? Haideți la spectacol! - doruoctaviandumitru1-1579038716.jpg

Articole de la același autor

Doru Octavian Dumitru se întoarce, luna viitoare, la Constanța, unde va susține spectacolul "One man show", pe parcursul căruia nu vă veți putea abține din râs nici măcar o secundă. Spectacolul va avea loc
pe 19 februarie, ora 19.00, iar prețul unui bilet este 50-60 lei. 


Organizatorii spun că artistul este un One Man Show, care îmbie, prin spectacolele sale, la destindere și terapie prin râs.
Doru Octavian Dumitru, originar din Galați, s-a născut la data de 11 iunie 1956. În ciuda faptului că a absolvit Facultatea de Instalații, acesta a lăsat ingineria pentru comedie, numele maestrului atingând apogeul în anii 1990. 


Format în cadrul festivalurilor studențești (viața ca artist si-a început-o la Galați, la Teatrul de Revistă "Nae Leonard", în 1986), comicul român a fost liderul nenumăratelor festivaluri de umor. Iar pentru a deveni un comediant fără cusur, acesta a luat drumul Statelor Unite ale Americii, acolo unde, după cum însuși a afirmat, a învățat de la cei mai buni precum: Billy Crystal sau Whoopie Goldberg.


Altfel spus, el este un om de calitate, căruia îi place să vadă zâmbete pe fețele oamenilor și se bucură să audă râsul publicului prezent, reușind, prin temele abordate, să îi surprindă plăcut pe toți cei care vin să petreacă o seară relaxantă alături de el.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5168 secunde