La Cityplex Constanța, premiera comediei anului 2011

"Ursul" - o producție românească marca Dan Chișu-Goran Bregovici

800
Coloana sonoră a celui mai recent film al regizorului Dan Chișu, "Ursul", ce va avea pre-miera la Cityplex Constanța din Tomis Mall, mâine, de la ora 19, este semnată de Goran Bregovici, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni și compozitori din lume, care a lucrat cu artiști precum Iggy Pop sau Cesária Évora.
Despre "Ursul", regizorul Chișu declară că este un film ce abordează "sinceritatea noastră, a fiecăruia. Despre o etapă din viața noastră când, imediat după Revoluție, nu ne cunoșteam adevărata listă de priorități și încă eram dominați de sentimentalism. Astăzi s-ar fi numit sentimentalism ieftin, dar atunci era unul pur. Toate deciziile se luau emoțional. Este o poveste banală despre o situație banală".
Din distribuția filmului, fac parte actori români de renume precum Șerban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Claudiu Bleonț, Cosmin Seleși și Gabriel Spahiu. Distribuția este întregită de Andreea Grămoș-teanu, binecunoscută publicului larg pentru aparițiile din serialul de televiziune "Mondenii".
Pelicula "Ursul" a câștigat, în 2008, finanțare la concursul de scenarii organizat de Centrul Național al Cinematografiei. De asemenea, filmul a fost finanțat prin programul MEDIA al Uniunii Europene. Pe de altă parte, scenariul filmului a câștigat, în 2008, "Best Pitch Award" în secțiunea "Connecting Cottbus" din cadrul celei de-a 18-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cottbus, Germania.
"Ursul" este o producție Libra Film, distribuit de Transilvania Film.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2726 secunde