"Ursul" lui Cehov a atras atenția juriului de selecție al premiilor UNITER

165

Articole de la același autor

Actorii Teatrului de Stat Constanța vor pune în scenă, week-end-ul acesta, piesa "Ursul", o farsă ce-i aparține lui de A.P.Cehov, dar regizat de renumitul Felix Alexa și avându-i pe Marius Bodochi și Dana Dumitrescu în rolurile principale, iar pe Marian Adochiței în rolul secundar. Scenografia, foarte ingenioasă, de altfel, este semnată de Carmencita Brojboiu. Protagoniștii se vor confrunta cu emoții suplimentare, pentru că spectacolul a atras deja atenția juriului de selecție al premiilor UNITER, care își va trimite reprezentanți vineri, 10 februarie, la ora 19.00, în sala Teatrului de Stat Constanța. 


Apoi, sâmbătă, 11 februarie, la aceeași oră, pe scena TSC va putea fi văzută "Cea mai frumoasă soție", care dă titlul unei comedii de situație din lumea burgheziei pariziene, sub semnătura dramaturgului Eugène Labiche. 


Ultimul spectacol din această săptămână va avea loc duminică, la ora 19.00, când pe scenă își vor face apariția "Gaițele" lui Alexandru Kirițescu, savuroasa comedie care se bucură de mare succes la Constanța. Spectacolul se joacă de ani de zile, dar mereu cu sala plină, spre satisfacția regizorului Lucian Iancu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacole pentru cei mari și mici
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Super show de hăhăială în Club Phoenix
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacol la Fundația Giovanni Bosco
Pagina a fost generata in 0.4855 secunde