Mai multe ştiri online:

"Ursul" îi aduce pe constănțeni în sala de teatru

Ştire online publicată Sâmbătă, 07 Octombrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Duminică, 8 octombrie, spectatorii fideli ai Tetrului de Stat din Constanța pot vedea, din nou, „Ursul”, o farsă într-un act de A.P. Cehov, în regia lui Felix Alexa, care a fost selecționată pentru a participa la patru festivaluri organizate în această toamnă.


„Prima participare va fi la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea (FITO), pe 1 octombrie; a doua, la Festivalul Internațional de Teatru Tragos, de la Tulcea, pe 9 octombrie; a treia, la Festivalul Național de Comedie de la Galați, pe 13 octombrie, iar a patra, la FEST(IN) pe Bulevard, Festivalul Teatrului Nottara din Capitală, pe 17 octombrie”, au declarat reprezentanții Teatrului de Stat Constanța. 


„Ursul”, un spectacol cu mare succes la public în stagiunea trecută, dovadă și selecțiile în festivaluri, este o bijuterie teatrală cu distribuția formată din Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței. 


Într-un decor ingenios, conceput de scenografa Carmencita Brojboiu, un bărbat și o femeie care au avut experiențe traumatizante cu sexul opus, hotărând, din motive asemănătoare, să trăiască singuri, se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele, și se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3437 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2911 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1234 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7797 secunde