€ 4.748
£ 5.4269
$ 4.1981

Mai multe ştiri online:

"Ursul" îi aduce pe constănțeni în sala de teatru

Ştire online publicată Sâmbătă, 07 Octombrie 2017. Autor: Vali PAPATANASIU
Duminică, 8 octombrie, spectatorii fideli ai Tetrului de Stat din Constanța pot vedea, din nou, „Ursul”, o farsă într-un act de A.P. Cehov, în regia lui Felix Alexa, care a fost selecționată pentru a participa la patru festivaluri organizate în această toamnă.


„Prima participare va fi la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea (FITO), pe 1 octombrie; a doua, la Festivalul Internațional de Teatru Tragos, de la Tulcea, pe 9 octombrie; a treia, la Festivalul Național de Comedie de la Galați, pe 13 octombrie, iar a patra, la FEST(IN) pe Bulevard, Festivalul Teatrului Nottara din Capitală, pe 17 octombrie”, au declarat reprezentanții Teatrului de Stat Constanța. 


„Ursul”, un spectacol cu mare succes la public în stagiunea trecută, dovadă și selecțiile în festivaluri, este o bijuterie teatrală cu distribuția formată din Dana Dumitrescu, Marius Bodochi și Marian Adochiței. 


Într-un decor ingenios, conceput de scenografa Carmencita Brojboiu, un bărbat și o femeie care au avut experiențe traumatizante cu sexul opus, hotărând, din motive asemănătoare, să trăiască singuri, se întâlnesc, se ciocnesc, aproape până la a se duela cu pistoalele, și se îndrăgostesc în cel mai ilogic, dar omenesc fel.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7801 secunde