UPDATE - DOLIU ÎN LUMEA CULTURALĂ A CONSTANȚEI. A MURIT LA 47 ANI!

4279

Articole de la același autor

O nouă veste șocantă zguduie lumea culturală a Constanței. La doar 47 de ani a încetat din viață Mihaela Burlacu – scriitoare, membră a Uniunii Scriitorilor filiala Dobrogea.


UPDATE: În urmă cu doar câteva zile, la Târgul estival de carte Gaudeamus și-a lansat ultimul volum intitulat "Cerul meu arcturian".


UPDATE: Mihaela Burlacu a fost consilier superior la Direcția de Cultură, Sport, Turism și Sănătate din cadrul Consiliului Județean Constanța, fiind una dintre prezențele care se făceau remarcate la fiecare întâlnire atât din domeniul cultural, cât și educațional.
Deși de profesie economist, a editat cinci volume distincte: "Te iubesc, e prea puțin" - proză scurtă pentru care a primit premiul de debut din partea USR filiala Dobrogea, "Rugați-vă pentru îngerii ascunși", "Decalogul tăcerilor albastre", "O vară de necuprins" și "Simfonie pentru ciulini".

A mai primit Premiul special al revistei culturale "Fereastra", obținut la Festivalul Național "Agata Grigorescu Bacovia", Premiul Internațional de Creație "Naji Naaman" din Liban și mențiune la concursul internațional de proză pentru românii din întreaga lume "Starpress 2012".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 17 August 2016
Stire din Cultură-Educație : In memoriam Virgil Coman
Miercuri, 17 August 2016
Stire din Cultură-Educație : Țapinarii  cântă-n Costinești
Pagina a fost generata in 0.9053 secunde